Boek

Egel op ontdekking
Grappige en ontroerende dierenverhalen om voor te lezen of zelf te lezen, over vriendschap en ontdekken. Egel wil de hele wereld zien. Hij wil sterk en stoer zijn en zélf nieuwe dingen ontdekken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want wat doe je als je erachter komt dat de wereld meer dan 190 landen kent? Wanneer weet je of je verliefd bent? En hoe ontdek je of je iets echt durft? Gelukkig helpen Uil, Beer, mevrouw Zwijn en de andere dierenvrienden Egel graag.

Egel op ontdekking is een boek – A4 formaat – voor alle leeftijden, bestaande uit 93 pagina’s. Het boek is zowel geschikt om voor te lezen aan kleuters vanaf 5 jaar, als om zelf te lezen voor iets oudere kinderen. Er staan maar liefst dertig voorleesverhalen in, met afwisselende thema’s: van spelen met je vriendjes tot filosofische kwesties als ‘kun je zomaar zelf een woord bedenken?’

Kleurplaat
Vanaf nu kan je Egel en zijn dierenvriendjes ook zelf kleur geven door de kleurplaat te downloaden. Veel plezier!

Koop Egel op ontdekking
Samen met het team van Clavis Uitgeverij en illustrator Myriam Berenschot hebben we hard gewerkt aan de totstandkoming van Egel op ontdekking. Inmiddels is het boek online en in winkels door heel Nederland en een deel van België te koop! Bestel Egel op ontdekking onder andere op de website van de Bruna, Bol.com, en Bookspot.